Virtuele Werkplek | BLOKES IT

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Virtuele Werkplek, Werkplek Virtueel, Virtuele Desktop

Wat is een virtuele werkplek? Een virtuele werkplek wordt ook wel een online werkplek genoemd. Je kunt namelijk, middels stabiel internet ofwel wifi, gebruik maken van jouw vertrouwde werkplek en alle apps die je daar gebruikt. Dankzij Go2MyOffice kun je locatie onafhankelijk werken. Dat wil zeggen dat je ook thuis, of op locatie bij een klant, kunt werken. Sinds de corona uitbraak werken mensen steeds meer vanuit huis. Dankzij Go2MyOffice is dit geen probleem en kunnen je hetzelfde werk verrichten als op kantoor. De virtuele werkplek wint snel aan populariteit. Thuiswerken is niet enkel meer een prettige bijkomstigheid maar wordt steeds meer een eis van werknemers. De flexibiliteit die zij genieten, resulteert vaak in een verhoogde productiviteit zodat veel werkgevers maar al te graag een werkplek virtueel willen aanbieden aan hun medewerkers. Doordat veel bedrijven met verschillende systemen werken op het gebied van software en opslag, kan de realisatie van een virtuele thuiswerkplek nog wel de nodige voeten in de aarde hebben. Naast het beschikbaar kunnen maken van de juiste tools en resources, is het ook van groot belang om het op een veilige manier aan te bieden. BLOKES heeft al voor vele organisaties een virtuele thuiswerkplek voor werknemers mogen realiseren en weet precies wat er allemaal bij komt kijken.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

Go2MyOffice Virtual Desktop van BLOKES

Werken in de cloud is niet meer weg te denken. De cloud is om meerdere redenen de uitstekende plek om data en applicaties te benaderen: U heeft overal toegang en u bent flexibel, u profiteert van schaalbaarheid en maximale beschikbaarheid, u belast uw IT-platform niet en u hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud en upgrades. Daarnaast slaat u gegevens niet meer op een device op; wel zo veilig. Als laatste beschikt u over een back-up van uw data in een tweede datacenter, voor nog meer zekerheid. Go2MyOffice is een behapbare oplossing voor organisaties die aan de slag willen met cloud computing. Met een virtuele werkplek creeert u tegen geringe investeringen de maximale flexibiliteit en beschikbaarheid. Hierbij wordt u volledig ontzorgd: u hoeft zelf geen hardware (servers) aan te schaffen en wij regelen het beheer en onderhoud. Het enige dat u nodig heeft, is een goed werkende internetverbinding en uw device.

Virtuele Werkplek 1 maand Gratis!

BLOKES kenmerkt zich door heldere communicatie en korte lijnen. Graag ontzorgen we ook uw organisatie bij het ontwerp, implementatie en/of beheer van een virtuele werkplek. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch