Virtueel Werken Nederland

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Virtueel Werken, Werken Virtueel, Virtual Desktop

BLOKES heeft veel ervaring met virtueel werken en de implementatie er van voor verschillende bedrijven. Virtueel thuiswerken zorgt niet alleen voor meer flexibiliteit voor de werknemer maar kan diens productiviteit ook vergroten. Daarnaast maakt het werken via de cloud het eenvoudiger om bijvoorbeeld snel opslag toe te voegen op het moment dat het nodig is. Ook kan het uitrollen van applicaties naar medewerkers veel sneller online gebeuren. Om werken volledig virtueel mogelijk te maken, zijn er nog vaak wel de nodige uitdagingen. Bij veel bedrijven zijn er verschillende systemen in gebruik en is niet alles op stel en sprong om te zetten naar een cloud-oplossing. Voor advies, ontwerp, implementatie en beheer van virtueel werken kunt u bij BLOKES aankloppen. Wij hebben uitgebreid ervaring met beschikbaar maken van applicaties en data om werken virtueel mogelijk te maken.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

Virtueel thuiswerken laten implementeren door BLOKES

BLOKES gaat niet alleen graag lange termijn relaties aan met haar opdrachtgevers maar ook met onze leveranciers. Zo zijn we al jarenlang partner van NetApp en hebben we thans de Gold Partner status. NetApp heeft al decennia lang een ijzersterke reputatie op het gebied van on-premise en (hybrid)cloud storage systemen. Onze NetApp engineers kunnen de juiste ondersteuning bieden op het gebied van beheer en onderhoud. Ook werkt BLOKES samen met Citrix, een van de marktleiders op het gebied van remote desktop-oplossingen. Door hun krachtige en veelzijdige online desktopomgeving, biedt het uw medewerkers een zeer gebruiksvriendelijke manier om virtueel te werken.

Plannen Virtual Desktop met BLOKES

BLOKES heeft de expertise in huis om elk project, groot of klein, tot een succes te maken. Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en een heldere communicatie. Wij helpen u graag met uw project om werken virtueel mogelijk te maken voor uw medewerkers. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch