Veeam Online Cloud Connect Online Backup Nederland

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Waarom een Veeam Cloud Connect Hosted Online Backup?

Voorkom dataverlies door gebruik te maken van het BLOKES online backup platform. Met Veeam Cloud Connect is het mogelijk om de backup automatisch extern te bewaren. Voor zowel bestaande Veeam gebruikers als organisaties die Veeam nog niet hebben geimplementeerd. Veeam Backup & Replication verzorgt de backup op de eigen locatie. Met Veeam Cloud Connect wordt een kopie van de backup naar de Cloud Connect van BLOKES te geschreven. Snel, automatisch en veilig. De data wordt opgeslagen op de systemen van BLOKES in het Tier 3 datacenter te Alblasserdam. Veeam backup & replication en Veeam Cloud Connect zijn geschikt voor VMware, HyperV, fysieke servers en Microsoft 365. Door deze combinatie te in te richten zijn er drie versies van de data beschikbaar, op twee verschillende media waarvan 1 op een externe locatie. Hiermee wordt voldaan aan de 'gouden' 3-2-1- backup regel.

Veeam Cloud Connect

Veeam Cloud Connect Diagram

Voordelen Veeam Online Cloud Connect

Automatisch externe kopie van de backup, 3-2-1 Backup Strategie, VMware, HyperV, fysieke servers, Microsoft 365, BLOKES datacenter te Alblasserdam, Installatie, monitoring en beheer door BLOKES, Dagelijkse rapportage, Veilig: versleuteld, SSL/TLS, Multi Tenant, Flexibel: per maand opzegbaar, per dag aanpasbaar, Kosten per (virtuele) server per maand, Kosten per TB per maand.

BLOKES is Veeam Cloud Provider

BLOKES onder-steunt uw organisatie bij het ontwerp, de installatie en het beheer van de Veeam Cloud Connect backup oplossing. Veeam is technisch marktleider op het gebied van backup en replicatieoplossingen en biedt de perfecte oplossing voor het beschermen van data tegen verlies als gevolg van storingen, cyber criminaliteit of calamiteiten.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch