IT Bedrijf in Rotterdam.

BLOKES keep IT fast, simple & secure.

BLOKES IT, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org

Wie zijn we?

  • BLOKES keep IT fast, simple & secure.
  • De Professionele IT Partner voor ondersteuning en advies. Wij helpen bedrijven en instellingen te transformeren met revolutionaire technologieen.
  • BLOKES IT levert network-, computing-, storage-, security- en automatiseringsoplossingen voor bedrijven en instellingen.
  • Wij werken samen met toonaangevende leveranciers aan het ontwerpen, implementeren en beheren van technologieoplossingen waarmee wij de belangrijkste uitdagingen voor bedrijven en instellingen het hoofd bieden en digitale transformatie stimuleren.

Wat doen we?

IT Bedrijf Rotterdam

Als IT bedrijf Rotterdam: 'Geen woorden, maar data'. Snel, betrouwbaar en vakkundig dat is BLOKES IT voor bedrijven in de regio Rotterdam. BLOKES keep IT fast, simple & secure.

IT Infrastructuur Rotterdam

Een degelijke fundament, opgebouwd uit nood-stroomvoorzieningen, networking, storage, servers, virtualisatie en uitwijk. BLOKES is o.a. Microsoft Azure 365, NetApp, Citrix en Darktrace specialist.

Cloud Oplossingen Rotterdam

Uw online werkplek, infrastructuur en data in de cloud of hosting van uw specifieke applicatie uitbesteed. Hoog beschikbaar, volledig ontzorgd en in ons datacenter of Microsoft Azure 365.

Datacenter Rotterdam

Uw infrastructuur ondergebracht in onze private cage in een hoogwaardig en carrier-neutraal datacenter in Nederland. Primair of colocatie. Veilig, betrouwbaar en controleerbaar.

Uitwijk en Online Backup

Uw eigen infrastructuur op locatie en u wenst extra zekerheid door een kopie buiten de deur? Wij zijn Veeam Cloud Connect en NetApp SnapMirror Online Backup Provider.

IT Bedrijven Advies Rotterdam

Aanvullend op onze oplossingen en diensten leveren we ook A-merk producten, verbruiksartikelen, software licenties en onderhoudscontracten. Alles onder een dak en altijd scherp geprijsd.

VoIP en Internet Rotterdam

VoIP, mobiele en vaste telefonie, internet ontsluiting, site-to-site, WiFi, snelle glasvezel-verbindingen en Mobile Device Management. Betrouwbaar, snel en zonder gedoe.

IT Dienstverlening Rotterdam

Ontwerp, IT advies, implementatie, beheer, second opinion, IT management, consultancy en 7x24 IT ondersteuning en IT support. Verlengstuk van uw organisatie, professioneel en betrouwbaar.

IT Compliance Rotterdam

Ondersteuning en regie bij het opstellen en naleven van beleid en processen, Risico Management, voorbereiding op IT audits, invulling IT General Controls en certificeringen als ISO27001 en ISAE3402.

IT CyberSecurity Rotterdam

IT Quickscan. Next Generation Firewall oplossingen, bescherming tegen Malware, Ransomware, Phishing en Spam. Uitvoeren van gerichte Penetration Tests en het trainen en bewust maken van uw personeel.

Media Archivering

Functioneel compleet, robuust en voorspelbare kosten. Laagste kosten in de markt door gebruik van standaard componenten en een mix van disk en tape. Van enkele TB's tot vele PB's.

Software Ontwikkeling

Met ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van complexe systemen voor media branche organisaties, zijn we specialist op het gebied van digitale media workflow automatisering.

IT Service Desk, 24x7 SLA

Op al onze diensten en oplossingen kunnen we 'op maat' SLA's aanbieden. Ondersteuning tijdens kantooruren, verruimde kantooruren of zelfs 24x7 calamiteiten ondersteuning.

IT Verhuur Rotterdam

Invulling tijdelijke capaciteitsbehoefte, apparatuur voor een testopstelling of extra ruimte voor een migratie traject. Snel beschikbaar uit eigen voorraad en in flightcase geleverd.

IT Lease Rotterdam

Financial Lease en Operational Lease voor oplossingen, support en diensten. Vaste maandelijkse kosten en flexibele voorwaarden voor looptijd, op- en afschalen en tussentijdse wijzigingen.

Voor wie?

Branche Onafhankelijk

We zijn branche-onafhankelijk. Van Media bedrijven tot Lokale Overheden, van Reisorganisaties tot Family Offices, van Private & Public Equity tot Productiebedrijven. We geloven in onze aanpak en de bijdrage die we daarmee aan het succes van klanten kunnen leveren. Zonder beperkingen, zonder grenzen.


Van Klein tot Groot

We bieden oplossingen voor elk type organisatie. Van Desktop as a Service voor kleine en middelgrote organisaties tot On-Premise infrastructuren inclusief uitwijk en datacenter co-locatie. Of wenst u een hybride oplossing? We kunnen het. Bovenal bent u voor ons een relatie, geen nummer.


Waarom kiezen klanten voor BLOKES

Discretie, vertrouwen en inhoudelijke kennis op gebied van techniek, beheer, compliance, Risk Management, IT controls en Procedures. Concrete oplossingen voor beveiliging, uitwijk, backup, data-integriteit en governance.
Jarenlange ervaring binnen de media branche met specifieke oplossingen voor opslag, archivering, Media Asset Management, producties en tijdelijke en ad-hoc voorzieningen.
Cloud oplossingen voor het volledig ontzorgen van uw IT middelen. Ons Cloud Platform biedt enterprise functionaliteit voor kleine en middelgrote ondernemingen. Kwaliteit zonder concessies. Wij zorgen voor alles.
On-Premise infrastructuuroplossingen, strategisch partner met ondersteuning op gebied van visie, ontwikkeling, beheer en consultancy.
IT vragen, inhoudelijke kennis, korte lijnen en een vast aanspreekpunt. Partnerships met toonaangevende fabrikanten en regie-functie in vendor support.