Remote Werkplek Product & Services | BLOKES IT

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Remote werkplek Virtual Desktop

Werk en prive vallen steeds vaker samen en werknemers verwachten van hun werkgever dan ook de flexibiliteit om overal te kunnen werken. Als werkgever wilt u natuurlijk uw medewerkers de tools bieden om productiever te werken en daar hoort een remote werkplek bij. Er zijn verschillende manieren waarop een werkplek remote toegankelijk gemaakt kan worden. Zo kan er bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van Citrix systemen om een remote desktop omgeving te bieden. Met Citrix Workspace krijgt de medewerker een online desktop-omgeving met eenvoudige toegang tot applicaties en bestanden. Citrix Virtual Apps and Desktops werkt ook bijzonder goed samen met bijvoorbeeld Microsoft Teams en zelfs als de connectie van uw werknemer te wensen overlaat, zorgt de techniek van Citrix Virtual Apps and Desktops ervoor dat er geen werk verloren gaat. Het is ook mogelijk om connectie te maken met een specifieke PC op kantoor wanneer de werknemer daar bijvoorbeeld de processorkracht of grafische mogelijkheden van nodig heeft. BLOKES kan u ondersteunen bij elk aspect dat komt kijken bij het inrichten van een remote thuiswerkplek volgens uw wensen en eisen.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

Citrix Microsoft NetApp Virtual Desktop

De engineers van BLOKES hebben veel ervaring met de verschillende systemen waar bedrijven mee werken en kan zorgdragen voor de juiste integratie van bijvoorbeeld NetApp en Citrix waarmee on-premise en (hybrid) cloudstorage oplossingen mogelijk zijn. Als Gold Partner hebben we een jarenlange relatie met de inzet van NetApp en Citrix voor bedrijven. Met NetApp en Citrix zorgt u ervoor dat data op een effectieve wijze wordt ontsloten voor uw medewerkers die online werken. Bij BLOKES beschikken we over de technische kennis om elk type project voor de realisatie van een remote werkplek te realiseren. Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en een heldere communicatie.

Mogelijkheden remote thuiswerkplek

Schakel ook BLOKES in om uw technische doelstellingen voor werken op afstand te behalen. Wij leggen u graag uit wat we in uw situatie voor u kunnen betekenen. Neem daarvoor vandaag nog vrijblijvend contact op via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch