Remote Werken | BLOKES IT

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Remote Werken, Werken Remote, Virtual Desktop

Remote werken is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Veel functies lenen zich hier in meer of mindere mate voor. Door de snelle verbindingen en grote schermen van mobiele apparaten kunnen veel zaken tegenwoordig ook prima via mobiele apparaten worden uitgevoerd. Webmail is natuurlijk al bijna standaard maar een complete online werkplek zorgt ervoor dat werknemers alles kunnen doen zonder daarvoor fysiek op kantoor te hoeven zijn. Om remote thuiswerken voor uw medewerkers mogelijk te maken, dient er een goed worden nagedacht over de inrichting en beveiliging. BLOKES kent de uitdagingen van remote werken voor zowel werknemers en werkgever en kan hier een perfecte maatwerk oplossing voor bieden. Van ontwerp tot beheer kunnen we u gedurende het hele traject ondersteunen met onze ervaring en expertise.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

BLOKES maakt remote thuiswerken mogelijk

Werken via een remote desktop in de cloud of op afstand inloggen op de computer op kantoor, het zorgt ervoor dat werknemers te allen tijde kunnen werken. Dit zorgt voor een hogere productiviteit en werknemers waarderen ook de flexibiliteit dat thuiswerken hen biedt. Bedrijven die veel van hun bedrijfsprocessen via de cloud laten plaatsvinden, genieten vaak ook schaalvoordelen omdat er bijvoorbeeld eenvoudig extra opslag kan worden toegevoegd en licenties eenvoudiger beheerd kunnen worden. BLOKES gaat graag een langdurige relatie aan met haar opdrachtgevers om de continuïteit van een snel en betrouwbaar IT infrastructuur te waarborgen. Ook onderhouden we jarenlange partnerships met leveranciers van toonaangevende IT-oplossingen. Zo werken we veel met Citrix Virtual Apps and Desktops en zijn we Gold Partner van NetApp.

Contact opnemen met BLOKES

Doordat onze experts ervaring hebben met de vele verschillende onderdelen binnen de IT- infrastructuur van organisaties, weten we ook waar de pijnpunten kunnen liggen en hoe we die weg te nemen. Wilt u weten hoe BLOKES het werken via remote desktop voor uw medewerkers kan realiseren? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken dat kan via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch