Online Werkplek Nederland

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Online Werkplek, Werkplek Online, Online Virtual Desktop

Work Is Not a Place, It's Something You Do! Werkt remote werken toch niet zo goed, nu er straks hybride gewerkt gaat worden? Veel bedrijven komen er nu achter dat het toch wel wat beter kan. Met ons Go2MyOffice platform bieden we de cloud werkplek voor kleine en middelgrote ondernemingen. De puur Nederlandse veilige cloud werkplek, met alle standaard en uw specifieke bedrijfsapplicaties in een Virtuele Desktop. Go2MyOffice: u logt in, wij doen de rest!

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

Werkplek online laten inrichten door BLOKES

Veel bedrijven maken gebruik van verschillende systemen, softwaretoepassingen die naar een cloud-omgeving moeten worden omgezet. Bij het online toegankelijk maken van bedrijfsinformatie dient er natuurlijk ook veel aandacht aan autorisaties en beveiliging worden besteed. Voor ontwerp, implementatie en beheer kunt u terecht bij BLOKES. Wij hebben voor verschillende bedrijven een online thuiswerkplek voor hun werknemers gerealiseerd. Door onze kennis van alle infrastructuur-onderdelen binnen verschillende organisaties, kunnen we de implementatie naadloos laten verlopen. Hierbij kunnen we ook leunen op de jarenlange relaties die wij onderhouden met leveranciers van toonaangevende oplossingen zoals NetApp waar wij Gold Partner van zijn. Voor remote desktop toepassingen werken we nauw samen met Citrix en Microsoft die in dit veld een ijzersterke reputatie hebben.

BLOKES inschakelen voor uw organisatie

Wilt u de kennis en ervaring van BLOKES ook inzetten voor een online werkplek voor uw medewerkers? Of zoekt u puur een reseller voor bijvoorbeeld NetApp of Citrix? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Naast het inrichten van een werkplek voor online gebruik, biedt BLOKES nog veel meer IT-diensten. U vindt een overzicht op onze website. U kunt ons bereiken op info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch