Online Werkomgeving | BLOKES IT

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Online Werkomgeving, Werkomgeving Online Virtual Desktop

Om een werkomgeving online in te richten, zijn er heel wat zaken die geregeld moeten worden. Vaak wordt er binnen een bedrijf met meerdere applicaties en systemen gewerkt en staat data versnipperd op verschillende systemen. Ook speelt beveiliging natuurlijk een belangrijke rol wanneer je je werknemers online toegang geeft tot hun werkomgeving en bedrijfsinformatie. BLOKES heeft al voor vele bedrijven een werkomgeving voor online gebruik opgezet. Door onze ruime ervaring met de vele onderdelen van de meeste IT infrastructuren, kunnen we zorgen voor een goede vertaling naar de optimale online thuiswerkomgeving.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

BLOKES kan ook uw werkomgeving online beschikbaar maken

BLOKES kan ondersteuning bieden van ontwerp tot beheer. Door onze jarenlange relaties met de leveranciers van toonaangevende IT-oplossingen voor een online werkomgeving, kunnen we alles tot in detail verzorgen. Zo zijn we Gold Partner van NetApp. De toonaangevende on-premise en (hybrid)storage oplossingen van dit bedrijf zorgen al decennia lang voor een centrale omgeving waarin data van verschillende bronnen worden ontsloten. Werken vanuit de cloud kan ook de efficiëntie vergroten. Zo kunnen nieuwe applicaties snel uitgerold worden en is het beheer en het uitbreiden (of inkrimpen) van resources eenvoudiger door het gemis van fysieke beperkingen. Zo zorgt een online werkomgeving niet alleen voor een productievere werknemer maar kan het ook op andere punten meer efficiëntie bieden. Veel bedrijven hebben door het omarmen van cloud-toepassingen een betere ROI kunnen realiseren. Naast NetApp werken we ook vaak met Citrix. Zij bieden een ongeëvenaarde ervaring voor remote desktop toepassingen, zelfs als de connectie van de werknemer niet optimaal is.

BLOKES als partner voor de lange termijn

BLOKES gaat graag langdurige relaties aan met haar opdrachtgevers waarbij wij onze kennis en ervaring kunnen inzetten om uw IT infrastructuur te blijven optimaliseren. Maar ook wanneer u enkel advies zoekt of een reseller van bepaalde software of hardware, kunt u bij ons terecht. Wilt u ook graag een online thuiswerkomgeving door ons laten realiseren of zoekt u hulp op een ander IT-gerelateerd vlak? Neem dan vandaag nog contact op met info@blokes.org of bel met 088-1200 900 voor de mogelijkheden.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch