Online Werken | BLOKES IT

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Online Werken, Werken Online, Virtual Desktop

Tegenwoordig maken mensen, soms onbewust, veelvuldig gebruik van clouddiensten doordat hun foto’s bijvoorbeeld daarin worden opgeslagen. Ook op werkvlak kunnen steeds meer werknemers kiezen voor online werken. Veel werknemers verwachten ook dat hen deze optie wordt geboden. Zo kan het zelfs een vereiste zijn bij de keuze voor een werkgever. Wanneer een werkgever deze flexibiliteit biedt dan heeft het bijkomende voordelen. Zo kan het de productiviteit van de werknemer vergroten en kan een (gedeeltelijke) transitie naar de cloud de schaalbaarheid vergroten. Het wordt eenvoudiger om centraal de storage en licentiebehoeften uit te breiden (of in te perken). Ook voor het inloggen op een moderne online desktop-omgeving is veel mogelijk met bijvoorbeeld de systemen van Citrix. Voor advies, ontwerp, implementatie en beheer met betrekking tot online thuiswerken kunt u in ieder geval terecht bij BLOKES.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

Online werken mogelijk gemaakt door BLOKES

BLOKES heeft voor vele verschillende organisaties het werken in een online omgeving gerealiseerd. Door onze ervaring met de vele onderdelen van de IT infrastructuur van verschillende bedrijven, kunnen we bepaalde uitdaging vaak al voortijdig signaleren en daarop anticiperen. Wij onderhouden jarenlange partnerships met leveranciers van toonaangevende oplossingen zoals NetApp waar we Gold Partner van zijn. De krachtige on-premise en (hybrid) cloud storage oplossingen zorgen ervoor dat online werken probleemloos en efficiënt verloopt waar de data ook staat opgeslagen. Ook met Citrix-systemen hebben we veel ervaring. Het bedrijf biedt een van de beste oplossingen voor remote desktop toepassingen die we voor uw organisatie kunnen implementeren.

BLOKES uw partner voor cloud- en remote desktop toepassingen

Bent u op zoek naar een IT-partner waarmee u een langdurige relatie kunt aangaan om werken online mogelijk te maken voor uw medewerkers? Of wilt u enkel advies of een reseller van bijvoorbeeld NetApp? BLOKES kan u in deze gevallen helpen en biedt daarnaast nog veel meer IT-gerelateerde diensten. Neem gerust vrijblijvend contact op om meer te weten te komen over onze dienstverlening en werkwijze. Dat kan via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch