NetApp Support Nederland

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

NetApp Storage, NetApp Reseller Nederland

NetApp is in Nederland en wereldwijd een populaire storage en cloudoplossing die ervoor zorgt dat data binnen een bedrijf niet versnipperd blijft via verschillende systemen maar het centraal toegankelijk is voor uw medewerkers. Met NetApp ontwikkelt u een data fabric waarbij de verschillende bedrijfssystemen via een enkel platform met elkaar verbonden worden voor een efficiente werkwijze. Zoekt u een reseller van NetApp in Nederland of een partner die u kan helpen met de volledige implementatie binnen uw organisate? Neem dan contact op met BLOKES. Wij zijn partner van NetApp en hebben voor vele verschillende bedrijven NetApp geïmplementeerd en beheerd. Ook als reseller, adviseur of beheerder is BLOKES in te schakelen voor NetApp. Wij zijn in staat in elke fase professionele ondersteuning te bieden wat ook bewezen wordt door onze status als Gold Partner van NetApp.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

Kennis van NetApp Storage

Doordat BLOKES vele verschillende IT-oplossingen biedt, reikt onze kennis ook verder dan alleen NetApp en kunnen we u op vele verschillende gebieden ondersteunen. Wij onderhouden met veel van onze opdrachtgevers een lange termijn relatie. Door één aanspreekpunt te hebben, kunnen eventuele knelpunten direct worden opgelost en nieuwe technieken snel worden geïmplementeerd.

NetApp in Nederland via BLOKES

Op onze website vindt u een overzicht van de partners waarmee wij werken en op welke segmenten we uw van dienst kunnen zijn. Neem gerust eens vrijblijvend contact op om te horen wat BLOKES voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van NetApp implementatie en andere IT-gerelateerde diensten. Mailen kan via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch