NetApp Storage Product & Services Nederland

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

NetApp Storage, NetApp Storage Nederland

Voor het effici├źnter laten verlopen van uw storageomgeving is NetApp storage de aangewezen kandidaat. Voor elk type gebruik is een perfecte oplossing en NetApp heeft al in vele situaties zijn meerwaarde kunnen bewijzen. Runt u een datacenter en zoekt u een manieren voor datareductie zodat u uw storageomvang en energiekosten kunt verkleinen? Hebt u de laagste latency nodig voor data extensieve applicaties op bijvoorbeeld het gebied van AI en ML? Of zoekt u een veilig en betrouwbare backup en bescherming van bedrijfsinformatie? Voor elke denkbare storage scenario kan NetApp uitkomst bieden. BLOKES kan u helpen bij een naadloze implementatie van NetApp storage oplossingen binnen uw bedrijf.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

BLOKES: Uw NetApp storage specialist in Nederland

Bij BLOKES hebben we niet alleen veel ervaring met NetApp oplossingen maar bieden we ook verschillende andere IT-gerelateerde diensten. Naast NetApp werken we dan ook met vele andere leveranciers van IT-oplossingen samen op hard- en softwaregebied. Dit maakt ons een ideaal aanspreekpunt voor al uw IT-gerelateerde vragen. Met onze technische kennis kunnen we snel eventuele pijnpunten bij de implementatie van NetApp herkennen en oplossen. Met veel van onze opdrachtgevers gaan we een langetermijnrelatie aan om de continuïteit van uw IT-omgeving te waarborgen.

NetAppp storage implementatie in uw infrastructuur

Kies ook voor BLOKES als uw NetApp storage partner in Nederland. U haalt met ons de benodigde kennis en ervaring naar huis om elk scenario tot een succes te brengen. Niet voor niets zijn we ook Gold Partner van NetApp. Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 088-1200 900 of mail naar info@blokes.org om de mogelijkheden te bespreken.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch