NetApp Specialist Nederland

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

NetApp Specialist, NetApp Specialist Nederland

NetApp is ideaal voor het opzetten van een eigen Data Fabric waarbij verschillende opslagsystemen met elkaar verbonden worden. De Data Fabric verbindt On Premise opslag en Cloud Storage oplossingen. Hierdoor houdt uw organisatie maximale controle over uw data. Of u nu kiest voor een eigen onsite oplossing of een public of private cloud platform. Met het NetApp Data Fabric platform legt u een fundering voor de opslag van uw data en het kan het beheer van data aanzienlijk vereenvoudigd worden. Om alles perfect met elkaar samen te laten werken en het meeste rendement te behalen, is kennis en ervaring nodig. BLOKES kan u als NetApp specialist in Nederland ondersteunen tijdens het gehele traject of bij een bepaald onderdeel van de implementatie van NetApp binnen uw organisatie.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

BLOKES: NetApp specialist en meer

Een van de voordelen van BLOKES is dat wij een breed portfolio hebben en verschillende IT-oplossingen kunnen bieden. Doordat wij ervaring hebben met vele verschillende systemen en bedrijfsprocessen zijn wij optimaal in staat om uw organisatie te bedienen op het gebied van IT infrastructuuroplossingen. Dit in combinatie met de goede relatie met NetApp stelt onze engineers in staat om snel te schakelen wanneer er zich iets onvoorziens voordoet. In plaats van zelf verschillende leveranciers te raadplegen, kan BLOKES snel tot de kern komen en ervoor zorgen dat eventuele incidenten worden voorkomen of opgelost.

Implementatie NetApp door BLOKES

Bent u benieuwd wat BLOKES als NetApp specialist voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben met verschillende opdrachtgevers een lange termijn relatie waarbij wij met NetApp en onze technische kennis ervoor zorgen dat uw infrastructuur snel, efficiƫnt en betrouwbaar blijft werken. Om in contact te komen belt u met 088-1200 900 of mail naar info@blokes.org.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch