NetApp Partner Nederland

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

NetApp Support Nederland

Veel bedrijven hebben de kracht en flexibiliteit van NetApp al ervaren. De cloudoplossing stelt u in staat om alle on-premise en (hybrid)cloud storagesystemen met elkaar te verbinden. Voor een vakkundige NetApp partner in Nederland bent u bij BLOKES aan het juiste adres. Onze experts hebben veel ervaring met de implementatie van NetApp binnen verschillende organisaties. Elk ecosysteem is uniek en vraagt om een maatwerk aanpak. Om alle typen systemen met elkaar te laten samenwerken is kennis en ervaring nodig. BLOKES kan u daar als NetApp partner in ondersteunen van ontwerp tot beheer. Met veel van onze opdrachtgevers bouwen we een langetermijnrelatie zodat we telkens aan slimme oplossingen kunnen werken die uw bedrijfsprocessen efficienter laten verlopen.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

BLOKES: Uw NetApp Support Partner in Nederland

Met BLOKES als NetApp partner hebt u één aanspreekpunt voor al uw NetApp gerelateerde vragen. Door onze brede kennis, kunnen we bepaalde uitdagingen die zich voordoen bij het naadloos laten samenwerken van verschillende systemen, snel signaleren en oplossen. Dat scheelt u kostbare tijd om de oorzaak van een probleem te achterhalen. BLOKES kan naast uw NetAPP partner ook uw partner zijn bij de integratie van verschillende andere IT-oplossingen. Bekijk onze website voor een overzicht van onze overige werkzaamheden.

Integratie NetApp door BLOKES

Wilt u ook gebruik maken van de kracht en flexibiliteit die NetApp uw organisatie kan bieden? BLOKES kan dit als uw NetApp Support Partner in Nederland geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Neem gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden met betrekking tot de integratie van NetApp als cloudoplossing binnen uw organisatie. U kunt ons mailen via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch