NetApp SnapMirror Hosted Online Backup Nederland

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Waarom een NetApp SnapMirror Hosted Online Backup?

Toenemende Cyber Criminaliteit vereist een extern kopie van de data. De gevolgen van een Ransomware of Crypto Locker uitbraak zijn immers zeer ingrijpend en een niet overschrijfbare versie van uw bedrijfsdata is daarom essentieel. Organisaties die gebruik maken van NetApp systemen hebben de juiste instrumenten in huis. De systemen zelf zijn in staat om SnapShots te maken en door een tweede NetApp systeem toe te voegen kan de data met een vooraf ingestelde interval worden gerepliceerd. Hiervoor wordt NetApp SnapMirror technologie ingezet. Speciaal voor organisaties die de bedrijfsdata opslaan op een NetApp Ontap systeem maar niet beschikken over een tweede systeem en/of tweede locatie biedt BLOKES een Hosted SnapMirror dienst. Op de Hosted NetApp omgeving in het Tier 3 datacenter te Alblasserdam wordt per opdrachtgever een gescheiden omgeving ingericht waarnaar de data gerepliceerd wordt. Er is dus altijd een actueel kopie de data aanwezig op een externe locatie.

NetApp SnapMirror Logo

NetApp SnapMirror Diagram

Voordelen hosted NetApp SnapMirror

Automatisch replicatie van data en snapshots, Read Only en extern, Geschikt voor NetApp Ontap systemen, Replicatie eens of meerdere keren per dag, BLOKES datacenter te Alblasserdam, Installatie, monitoring en beheer door BLOKES, Dagelijkse rapportage, Veilig: VPN, SSL/TLS, Multi Tenant, Flexibel: per maand opzegbaar, per dag aanpasbaar, Kosten per TB per maand.

BLOKES is NetApp Gold Partner

BLOKES ondersteunt uw organisatie bij het ontwerp, de installatie en het beheer van de Hosted SnapMirror oplossing. NetApp is de meest toonaangevende storage fabrikanten en biedt met haar Data Fabric propositie een perfecte oplossing voor zowel On-Premises als Cloud opslag.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch