NetApp Expert | BLOKES IT

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

NetApp Expert, NetApp Experts, NetApp Expert Nederland

NetApp is al decennia lang toonaangevend op het gebied van on-premise en hybrid-cloud storage oplossingen. Met een technisch doorontwikkeld portfolio stelt NetApp iedere organisatie in staat het best passende opslagplatform te kiezen. Bent u voornemens om voor uw organisatie een NetApp systeem aan te schaffen of heeft u ondersteuning nodig bij advies, ontwerp, installatie, beheer en onderhoud van een NetApp omgeving, neemt u dan contact op met de NetApp experts van BLOKES.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

BLOKES: Ervaren NetApp expert en Reseller

BLOKES is NetApp Gold Partner en levert, implementeert en onderhoudt al geruime tijd NetApp systemen bij haar opdrachtgevers. Hierbij wordt gekozen voor een lange termijn relatie waarbij gezamenlijk gebouwd wordt aan een snelle, betrouwbare en toekomstbestendige IT infrastructuur. Met de kennis van het NetApp technologie platform is BLOKES in staat om voor elke omgeving een passende oplossing te ontwerpen, leveren en implementeren. De NetApp engineers van BLOKES verzorgen de juiste ondersteuning op het gebied van beheer en onderhoud. De engineers hebben daarnaast een brede kennis en uitgebreide ervaring met andere infrastructuur-onderdelen waardoor de gehele omgeving bediend kan worden. De NetApp experts van BLOKES hebben een technische doelstelling en richten zich op een perfect werkende storage infrastructuur. BLOKES kenmerkt zicht door korte lijnen en heldere communicatie.

NetApp expert van BLOKES inschakelen

Door jarenlange relatie met NetApp, de daaruit voortvloeiende NetApp Gold Partner status en de ervaring met de implementatie bij veel uiteenlopende bedrijven, kan BLOKES ook voor uw organisatie een waardevolle partner zijn. BLOKES beschikt over kennis en ervaring van alle toonaangevende infrastructuur technologie├źn en kan daardoor uw organisatie volledig ontzorgen op het gebied van het hebben, houden en ontsluiten van data. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om na te gaan wat BLOKES voor uw organisatie kan betekenen. U kunt ons mailen via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch