Mobiele Werkplek Nederland

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Mobiele Werkplek, Werkplek mobiel of Virtual Desktop

Een mobiele werkplek is tegenwoordig niet slechts een luxe maar is haast noodzaak geworden. Werknemers verwachten van hun werkgevers dat ze de flexibiliteit krijgen om te werken waar en wanneer het kan. Op die manier kan ook de productiviteit van de werknemer worden verhoogd aangezien ze niet meer gebonden zijn aan een fysieke werkplek. Door werken in de cloud mogelijk te maken, kunt u ook sneller applicaties en data uitrollen en kan het tevens zorgen voor schaalvoordelen m.b.t. softwarelicenties en resources. Zoekt u een ervaren partner die u kan helpen om een mobiele werkplek in te richten voor uw werknemers? BLOKES kan u helpen met advies, ontwerp, implementatie en beheer.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

Mobiele thuiswerkplek laten opzetten door BLOKES

BLOKES heeft al verschillende bedrijven geholpen bij de transitie naar of het toevoegen van een werkomgeving in de cloud. Door onze jarenlange relaties met bijvoorbeeld NetApp en Citrix kunnen we toonaangevende oplossingen van deze partijen ook inzetten voor uw organisatie. Onze technische doelstelling is het realiseren van een toekomstbestendige IT infrastructuur. Onze experts beschikken over een brede kennis en ervaring met verschillende onderdelen in de IT infrastructuren van bedrijven. Zo kennen we moeilijkheden waar bedrijven tegenaan kunnen lopen en weten we hoe we die dienen op te lossen.

Een mobiele werkplek beschikbaar maken voor uw medewerkers

BLOKES heeft dus ervaring met verschillende systemen en heeft ook een jarenlange relatie met verschillende leveranciers van populaire IT-oplossingen. Zo zijn we Gold Partner van NetApp. NetApp biedt robuuste on-premise en (hybrid) cloud storage oplossingen voor bedrijven en organisaties. Voor remote desktop toepassingen is Citrix een van de marktleiders. Daarmee kunnen uw medewerkers via een online desktop werken vanaf haast elk gewenste apparaat met een internet browser. Neem vandaag nog contact op om te horen wat BLOKES voor uw organisatie kan betekenen. Dat kan via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch