Mobiel Werken | BLOKES IT

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Mobiel Werken, Werken mobiel, Mobiel Thuiswerken

In onze huidige maatschappij is mobiel werken niet meer weg te denken. Iedereen is altijd online en werknemers willen ook de flexibiliteit hebben om te werken waar en wanneer het hen uitkomt. Zo kan er optimaal met tijd om worden gegaan en kan dit de productiviteit en werkplezier verhogen. Voor werkgevers kan het verder als bijkomende voordelen hebben dat het uitrollen van nieuwe applicaties wordt vergemakkelijkt en de schaalbaarheid vergroot kan worden wanneer een groot deel in de cloud plaatsvindt. U loopt dan niet snel aan tegen de fysieke beperkingen van standalone hardware. Zo kunnen resources en licenties eenvoudig worden verhoogd al naar gelang de behoefte van dat moment.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

BLOKES maakt mobiel thuiswerken mogelijk

Door het werken via mobiel door BLOKES te laten implementeren, hebt u één aanspreekpunt. Wij kunnen door onze ervaring met vele andere onderdelen van IT infrastructuren, voor een efficiënte IT-omgeving zorgen waarbij de continuïteit wordt gewaarborgd door ons onderhoud. Met veel van onze opdrachtgevers gaan we dan ook een lange termijn relatie aan. Zoekt u enkel een reseller of bent u op zoek naar advies of een ontwerp dan kunt u daarvoor uiteraard ook bij ons terecht. Wij hebben veel contacten met leveranciers van toonaangevende IT-oplossingen. Zo werken we veel met Citrix en hebben we door onze jarenlange samenwerking met NetApp de Gold Partner status bereikt. Graag zetten we onze kennis en ervaring in om mobiel werken ook voor uw organisatie te realiseren.

Mobiel thuiswerken realiseren voor uw medewerkers

Graag horen we wat uw wensen precies zijn met betrekking tot het werken via mobiel door uw medewerkers zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch