Microsoft 365 Beheer en Ondersteuning

ICT bedrijf BLOKES IT levert Microsoft 365 IT oplossingen en diensten voor bedrijven en instellingen.

BLOKES IT, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support
  • BLOKES keep IT fast, simple & secure.
  • De Professionele IT Partner voor ondersteuning en advies. Wij helpen bedrijven en instellingen te transformeren met revolutionaire technologieen.
  • BLOKES IT levert network-, computing-, storage-, security- en automatiseringsoplossingen voor bedrijven en instellingen.
  • Wij werken samen met toonaangevende leveranciers aan het ontwerpen, implementeren en beheren van technologieoplossingen waarmee wij de belangrijkste uitdagingen voor bedrijven en instellingen het hoofd bieden en digitale transformatie stimuleren.

BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland MeetingRoom BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland FlexPlek BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland ServiceDesk BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland Bar BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland Rack BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland Picture

Microsoft 365 inrichting, migratie, beheer en ondersteuning bij storingen

Microsoft heeft de naam van Microsoft Office 365 naar Microsoft 365 veranderd zodat de nieuwe naam de reeks functies en voordelen van het abonnement beter weerspiegelt. Het abonnement bevat alles wat je kent uit Microsoft Office de eersteklas Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging. Verander de manier waarop je werkt met Microsoft Teams Chat, bel, houd onlinevergaderingen en werk in realtime samen, of je nu op afstand of onsite werkt. Krijg een geintegreerde oplossing, inclusief Teams, OneDrive-cloudopslag en Office-apps met geavanceerde beveiligingsopties, tegen een prijs die juist is voor jouw bedrijf met installatie en Office 365 beheer en ondersteuning van BLOKES. Met Microsoft 365 betaal je per gebruiker per maand zie hieronder de Microsoft 365 prijslijst. De kosten van de licentie hangen af van het functionele niveau dat je bedrijf of instelling kiest de meest gebruikte is Microsoft 365 Business Standard. Deze vorm van betalen maakt je IT-uitgaven voorspelbaar. Microsoft 365 biedt een hoop voordelen als het gaat om productief werken voor onze klanten. Zowel op korte als op lange termijn. Benieuwd hoe je stapsgewijs Microsoft 365 implementeert in je organisatie? Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

Microsoft 365 Prijslijst

Wat zijn de voordelen van Microsoft 365?

Krijg werk gedaan met de meest recente versies van de productiviteitsoplossingen en blijf verbonden met je werknemers en klanten, of je nu op afstand of onsite werkt. Houd onlinevergaderingen, bel, chat, deel bestanden en werk in realtime samen met behulp van Microsoft Teams. Beheer je bestanden vanaf elke locatie met 1 TB aan OneDrive-opslag. Gebruik, deel en werk samen aan Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden in Microsoft Teams. Onderhoud contacten met klanten en collega's via Outlook en Exchange en mail met je eigen domeinnaam. Installeren, onderhouden, support, migreren naar nieuwe versies. Allemaal niet nodig omdat je standaard gebruik maakt van de meest recente versie. Onderhoud, beveiliging en updates zijn standaard inbegrepen. Door werken in de cloud zijn bestanden altijd en overal en voor iedereen die toegang heeft beschikbaar. Ook op tablet, telefoon en laptop. Door applicaties als Teams heb je alles wat je nodig hebt om goed met elkaar samen te werken. Snel vergaderen, chatten, samenwerken in documenten, met Microsoft 365 kan het allemaal met de professionele BLOKES IT beheer ondersteuning bij storingen van de Microsoft 365 omgeving.

Beveiligen met Microsoft 365

Bescherm bedrijfsgegevens met een cloudplatform dat ingebouwde beveiligingsfuncties biedt voor werken op afstand. Bescherm tegen virussen, malware, phishing-pogingen, ransomware, spam en andere bedreigingen. Bescherm informatie tegen cybercriminelen, ongeoorloofde toegang en onbedoelde verwijdering. Help je gegevens veilig te houden, zelfs wanneer ze worden geopend op de persoonlijke apparaten van werknemers. Stel gebruikers, apparaten en gegevens eenvoudig in en beheer ze gemakkelijk, zodat je je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf. BLOKES is Microsoft Certified Partner. Deze status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken voor Microsoft 365 beheer en Microsoft 365 support. Dat kan via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch