IT Infrastructuur Nederland

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

ICT Infrastructuur, IT Infrastructuur, ICT Infrastructuur uitbesteden

Back-ups, online desktop, hosting van een applicatie, servers; het zijn allemaal mogelijke onderdelen van uw IT infrastructuur. Door de veelheid aan systemen en software kan het voor veel IT-afdelingen een grote uitdaging zijn om dit gestroomlijnd en efficiënt op te zetten en vooral te onderhouden. Ook in geval van calamiteiten moet er bijvoorbeeld gedacht worden aan uitwijkmogelijkheden en noodstroomvoorzieningen. Wilt u uw IT infrastructuur uitbesteden aan een ervaren professional dan kunt u hiervoor BLOKES inschakelen. Door de veelheid van diensten die wij bieden, kunt u voor allerlei zaken bij ons terecht. Zo hebben we een eigen datacenter waar we bijvoorbeeld een applicatie van u kunnen hosten of kunnen we zelfs een volledige uitwijkomgeving voor u inrichten.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

Eén aanspreekpunt voor al uw IT-vragen

BLOKES heeft goede contacten met leveranciers van zowel hardware als software die nodig zijn voor een efficiënt, snel en betrouwbare IT infrastructuur. Doordat veel bedrijven al de IT infrastructuur bij ons uitbesteden, zijn we bekend met de knelpunten en uitdagingen die dit met zich mee kan brengen en weten we daar een passende oplossing voor te vinden. Wij gaan graag een lange termijn relatie aan met onze opdrachtgevers waarbij we de continuïteit van een snel, betrouwbaar en toekomstbestendige IT infrastructuur kunnen waarborgen. U hebt aan BLOKES een centraal aanspreekpunt met heldere communicatie en korte lijnen. Ook met onze leveranciers hebben we goede relaties. Zo zijn wij bijvoorbeeld Gold Partner van NetApp en werken we veel met Citrix.

IT infrastructuur uitbesteden aan BLOKES

Wenst u een technisch onderlegde partner die uw IT infrastructuur kan opzetten, uitbreiden en/of beheren? Neem dan eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. U kunt ons bereiken op info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch