IT Functioneel Beheer Specialist Nederland

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

IT Functioneel Beheer, IT Functioneel Beheer Uitbesteden

Doordat IT functioneel beheer steeds complexer wordt, is IT functioneel beheer uitbesteden een populaire keuze voor veel organisaties. BLOKES kan uw IT functioneel beheer uit handen nemen. Zo hebt u altijd een aanspreekpunt voor al uw IT-gerelateerde wensen. Doordat onze organisatie zich kenmerkt door korte communicatielijnen kan er snel worden opgetreden. Communicatie is bijzonder belangrijk en wij kunnen contact onderhouden met verschillende medewerkers binnen uw organisatie die IT onder hun hoede hebben zoals bijvoorbeeld de Information Manager. Graag zetten we onze expertise ook in voor uw IT functioneel beheer.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

IT functioneel beheer uitbesteden aan BLOKES

Door onze nauwe relaties met verschillende leveranciers, kunnen we zorgen dat nieuwe systemen naadloos worden geimplementeerd en kunnen we zorgen voor een betrouwbare en toekomstbestendige IT infrastructuur. We zijn in staat om het grote geheel te zien en de impact van veranderingen binnen een organisatie nauwkeurig in kaart te brengen. BLOKES verzorgt voor verschillende bedrijven het IT functioneel beheer en kan daarbij putten uit een uitgebreide kennis van verschillende toonaangevende technologie├źn. Zo hebben we veel ervaringen met bijvoorbeeld Citrix en zijn we Gold Partner van NetApp.

Contact opnemen BLOKES

Op onze website ziet u een overzicht van alle soorten diensten die wij bieden en de partners waarmee wij werken. Graag vertellen we u wat onze engineers voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van IT functioneel beheer. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bespreken. U kunt ons bereiken via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch