IT Beveiliging Experts Nederland

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

IT Beveiliging, ICT Beveiliging, IT Beveiliging Uitbesteden

De vraag naar flexibeler werken is groeiende. Werknemers willen overal kunnen werken en niet meer vastzitten aan een werkplek op kantoor. Doordat data daardoor overal beschikbaar dient te zijn, is IT beveiliging belangrijker dan ooit. Maar het is tegenwoordig vaak ook een stuk complexer door de verschillende informatiesystemen waar een IT-afdeling mee te maken krijgt. Naast het up to date houden van de software zijn ook de beveiliging van het netwerk en de pc’s waarop medewerkers werken van groot belang voor de veiligheid. Niet enkel om hackers buiten te houden maar ook om vertrouwelijke informatie binnen te houden. Ook uw medewerkers kunnen zonder kwaadwillend te zijn toch een veiligheidsrisico vormen. BLOKES kan met u meedenken en helpen met advies, ontwerp, installatie en beheer van uw IT-infrastructuur waarbij beveiliging een grote rol speelt.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

IT beveiliging uitbesteden aan BLOKES

BLOKES verzorgt al voor veel bedrijven de IT omgeving. Het kan gaan om een specifiek onderdeel zoals uw storage behoeften, uitwijkmogelijkheden en virtualisatie. Onze engineers hebben een ruime ervaring met vele verschillende systemen en de onderlinge samenwerking tussen deze systemen. Mocht iets niet naar wens werken dan hebt u in BLOKES één aanspreekpunt. Door onze contacten met verschillende leveranciers kunnen we snel schakelen om eventuele problemen op te lossen of om uw infrastructuur verder te optimaliseren en de IT beveiliging te verbeteren.

Afspraak maken voor IT beveiliging via BLOKES

Wilt u ook dat BLOKES u volledig ontzorgt door de IT beveiliging uit te besteden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op om te horen wat wij in uw situatie kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via info@blokes.org of bel met 088-1200 900. infrastructuur

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch