IT Beheer | BLOKES IT

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support
  • BLOKES keep IT fast, simple & secure.
  • De Professionele IT Partner voor ondersteuning en advies. Wij helpen bedrijven en instellingen te transformeren met revolutionaire technologieen.
  • BLOKES IT levert network-, computing-, storage-, security- en automatiseringsoplossingen voor bedrijven en instellingen.
  • Wij werken samen met toonaangevende leveranciers aan het ontwerpen, implementeren en beheren van technologieoplossingen waarmee wij de belangrijkste uitdagingen voor bedrijven en instellingen het hoofd bieden en digitale transformatie stimuleren.

BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland MeetingRoom BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland FlexPlek BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland ServiceDesk BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland Bar BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland Rack BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland Picture

IT Beheer, ICT Beheer, ICT Beheer Uitbesteden

Wilt u graag uw IT Beheer uitbesteden aan een ervaren partner? Bijvoorbeeld het functioneel beheer op het gebied van cloudapplicaties als NetApp of virtualisatie via Citrix? In BLOKES hebt u een vakkundige partner. Hoewel onze communicatielijnen kort zijn, zijn onze oplossingen gericht op de langetermijn. Door onze kennis en ervaring kunnen wij de continuiteit van uw informatiesystemen waarborgen. We hebben goede connecties met belangrijke levervanciers. Zo zijn we bijvoorbeeld Gold Partner van NetApp.

IT beheer uitbesteden aan BLOKES

IT Infrastructuren worden steeds complexer en middelgrote bedrijven kunnen al snel te maken krijgen met vele verschillende leveranciers. Hierdoor kan het voor het IT beheer een grote uitdaging zijn om alles naadloos op elkaar aan te laten sluiten en snel de oorzaak te achterhalen wanneer een incident zich voordoet. Klopt u vervolgens zelf aan bij een leverancier dan kan dat direct leiden tot een sale-moment voor de betreffende leverancier. Een externe partij als BLOKES kan eenvoudiger als breekijzer optreden en heeft vaak al jarenlange relaties met verschillende leveranciers. Door onze ervaring met het IT beheer van verschillende bedrijven, zijn we ook in staat om sneller oplossingen te vinden. Zo wordt de downtime voor gebruikers geminimaliseerd of geheel voorkomen.

Contact opnemen met BLOKES voor IT beheer

We vertellen u graag over onze ervaring met vergelijkbare opdrachtgevers en hoe we een rol kunnen spelen bij het IT beheer binnen uw organisatie. Zie ook onze website voor een overzicht van alle overige diensten die we aanbieden en met welke leveranciers we zoal werken. U kunt contact met ons opnemen via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch