ICT Beheer, IT Beheer, ICT Beheer Uitbesteden

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org Remote Support

ICT Beheer, IT Beheer, ICT Beheer Uitbesteden

Wilt u graag uw ICT Beheer uitbesteden aan een ervaren partner? Bijvoorbeeld het functioneel beheer op het gebied van cloudapplicaties als NetApp of virtualisatie via Citrix? In BLOKES hebt u een vakkundige partner. Hoewel onze communicatielijnen kort zijn, zijn onze oplossingen gericht op de langetermijn. Door onze kennis en ervaring kunnen wij de continuiteit van uw informatiesystemen waarborgen. We hebben goede connecties met belangrijke levervanciers. Zo zijn we bijvoorbeeld Gold Partner van NetApp.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

ICT beheer uitbesteden aan BLOKES

ICT Infrastructuren worden steeds complexer en middelgrote bedrijven kunnen al snel te maken krijgen met vele verschillende leveranciers. Hierdoor kan het voor het IT beheer een grote uitdaging zijn om alles naadloos op elkaar aan te laten sluiten en snel de oorzaak te achterhalen wanneer een incident zich voordoet. Klopt u vervolgens zelf aan bij een leverancier dan kan dat direct leiden tot een sale-moment voor de betreffende leverancier. Een externe partij als BLOKES kan eenvoudiger als breekijzer optreden en heeft vaak al jarenlange relaties met verschillende leveranciers. Door onze ervaring met het IT beheer van verschillende bedrijven, zijn we ook in staat om sneller oplossingen te vinden. Zo wordt de downtime voor gebruikers geminimaliseerd of geheel voorkomen.

Contact opnemen met BLOKES voor ICT beheer

We vertellen u graag over onze ervaring met vergelijkbare opdrachtgevers en hoe we een rol kunnen spelen bij het IT beheer binnen uw organisatie. Zie ook onze website voor een overzicht van alle overige diensten die we aanbieden en met welke leveranciers we zoal werken. U kunt contact met ons opnemen via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

Ready to meet BLOKES?

Stuur Bericht