Hosted Werkplek | BLOKES IT

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Hosted Werkplek, Werkplek Hosted, Hosted Thuiswerkplek

Overal en altijd kunnen werken is tegenwoordig een veelgehoorde eis van werknemers. Als werkgever wil je dit uiteraard graag faciliteren omdat het een positief effect op de productiviteit heeft. Daarnaast kan het ook een kostenbesparing met zich meebrengen wanneer u alles of een groot gedeelte naar de cloud verhuist en er minder standalone hardware en licenties nodig zijn. Ook kan er efficiënter omgegaan worden met kantoorruimte. De schaalbaarheid verbetert en u kunt daardoor sneller kosten drukken of juist voordelig en snel uitbreiden zonder meteen tegen fysieke grenzen aan te lopen. Ook het maken van back-ups van data wordt veel eenvoudiger wanneer het allemaal in de cloud is opgeslagen. Veel bedrijven werken echter met verschillende applicaties en netwerken wat de transitie naar de cloud uitdagend kan maken. BLOKES kan u helpen met advies en ontwerp om een werkplek hosted aan te bieden aan uw werknemers. Vervolgens kunnen we ook de implementatie en beheer verzorgen indien gewenst. Hierdoor hebt u één aanspreekpunt voor vragen en wensen omtrent een hosted werkplek voor uw werknemers.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

Werkplek hosted via BLOKES

Voor on-premise en (hybrid)cloud storage is NetApp een populaire keuze. Zij hebben met hun toonaangevende storagesystemen verschillende onderscheidingen ontvangen. BLOKES heeft jarenlange ervaring met de implementatie van NetApp voor verschillende bedrijven en is thans Gold Partner. Hoewel flexwerken in de cloud voor vele toepassingen prima werkt, zijn er ook scenario’s te bedenken waarbij specifieke hardware nodig is. In dat geval kan het wenselijk zijn wanneer de werknemer de computerkracht van de workstation op kantoor kan aanspreken. Citrix heeft krachtige remote desktop oplossingen die een betrouwbare connectie legt tussen de pc op kantoor en de eindgebruiker die zich op een andere locatie bevindt. Ook biedt het via Citrix Workspace een moderne en gebruiksvriendelijke online desktopomgeving waarbij u direct bepaalde applicaties en bestanden op verschillende locaties kunt laten ontsluiten voor werknemers.

Mogelijkheden hosted thuiswerkplek voor uw medewerkers

BLOKES heeft al vele hosted thuiswerkplekken gerealiseerd voor verschillenden bedrijven in Nederland. Wilt u weten wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? We bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem vandaag nog contact op via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch