IT Functioneel Beheer | BLOKES IT

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Functioneel Beheer, Functioneel Beheer Uitbesteden

Voor een efficient functioneel beheer is kennis, ervaring en capaciteit nodig en uiteraard ook de communicatievaardigheden voor contact met de medewerkers binnen uw organisatie. Functioneel beheer uitbesteden kan zorgen voor een hogere ROI omdat er effectiever gewerkt kan worden. De IT infracstructuur kan al snel complex worden met verschillende leveranciers van verschillende systemen. Door het uit te besteden aan een partij die veel contact heeft met deze leveranciers en scherpe overeenkomsten kan aangaan zonder overhead, kan er sneller en kostenbesparend worden gewerkt. BLOKES heeft veel ervaring met verschillende informatiesystemen en werkt samen met vele partijenen die een rol kunnen spelen in uw IT infrastructuur.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

IT Functioneel beheer uitbesteden aan BLOKES

BLOKES het functioneel beheer verzorgen om de continuïteit van een goed lopend systeem te waarborgen. Door onze contacten met verschillende leveranciers van software en hardware kunnen we snel schakelen. Onze ervaring zorgt er voor dat we bekend zijn met de uitdagingen die zich voordoen bij het werken met verschillende systemen en applicaties. Hierdoor kunnen we mogelijke incidenten vaak al voor zijn of snel lossen. Doordat we een lange termijn relatie aangaan met onze opdrachtgevers kunnen we ervoor zorgen dat uw informatiesystemen blijven voldoen aan toekomstige eisen. Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en heldere communicatie zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Mogelijkheden outsourcing IT functioneel beheer

Wilt u uw functioneel beheer ook uitbesteden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met BLOKES om na te gaan wat we in uw situatie kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch