Digitale Werkplek, Werkplek Digitaal, Mijn Digitale Werkplek

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org Remote Support

Digitale Werkplek, Werkplek Digitaal, Digitale Thuiswerkplek

Een werkplek digitaal inrichten waarbij vanaf elke locatie via internet gewerkt kan worden, is tegenwoordig populairder dan ooit. Werknemers verwachten 'Mijn Digitale Werkplek' en voor werkgevers biedt het ook verschillende voordelen. Zo worden drempels weggenomen waardoor de productiviteit van werknemers vergroot kan worden en maakt het werken via de cloud het ook mogelijk om bepaalde applicaties sneller uit te rollen naar de betreffende medewerkers. Om tot een optimale digitale werkplek te komen, zijn er echter wel wat hordes te nemen. Zo werken veel bedrijven met verschillende applicaties van verschillende leveranciers en dient externe toegang tot bedrijfsinformatie veilig genoeg te zijn zodat enkel werknemers met de juiste autorisatie die toegang genieten. BLOKES heeft al voor verschillende bedrijven een ICT infrastructuur mogen inrichten waarbij een digitale thuiswerkplek optimaal ingericht kan worden. Wij kunnen u bijstaan met adviezen, ontwerp maar ook de implementatie en het beheer.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

Digitale thuiswerkplek ingericht door BLOKES

BLOKES heeft jarenlange relaties met leveranciers van toonaangevende IT-oplossingen. Zo zijn we Gold Partner van NetApp voor al uw on-premise en (hybrid)cloud storage wensen en hebben we ook een ruime ervaring met de inzet van Citrix systemen voor remote desktop-toepassingen. Door een lange termijn relatie aan te gaan met onze opdrachtgevers, kunnen we de continuïteit waarborgen en hebben we de kennis om ook toekomstige uitdagingen en kansen met betrekking tot uw ICT infrastructuur tijdig te herkennen en daarop in te spelen.

BLOKES als centraal aanspreekpunt

In BLOKES hebt u één aanspreekpunt met korte lijnen en heldere communicatie die uw technische doelstellingen behaalt en meedenkt om ze te overtreffen. Door ons uitgebreide aanbod aan diensten kunnen we u met vele IT-gerelateerde zaken ondersteunen. Wilt weten wat er bij komt kijken om een werkplek digitaal in te laten richten door BLOKES? Dan kunt u altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

Ready to meet BLOKES?

Stuur Bericht