Digitale Werkomgeving | BLOKES IT

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Digitale Werkomgeving, Werkomgeving Digitaal

Werknemers genieten graag de flexibiliteit om te werken wanneer en waar ze willen zonder vast te zitten aan een bepaald systeem of fysieke werkplek op kantoor. We zien dat thuiswerken ook steeds populairder wordt en dat komt ook doordat er steeds betere gebruiksvriendelijke oplossingen zijn die dit op een veilige en betrouwbare wijze mogelijk maken. Bekende namen op dit gebied zijn NetApp met hun on-premise en (hybrid)cloud storage toepassingen en Citrix dat een ideale kandidaat is voor remote desktop toepassingen. Bij BLOKES hebben we jarenlange ervaring met dergelijke systemen en kunnen zo een werkomgeving volledig digitaal inrichten naar uw specifieke wensen.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

Digitale thuiswerkomgeving in laten richten door BLOKES

Onze technische doelstelling is om een perfecte digitale werkomgeving te bieden waarbij uw werknemers de gewenste flexibiliteit in hun werk genieten om productiever en plezierig te kunnen werken. Door gebruik te maken van de cloud kunt u ook sneller nieuwe applicaties uitrollen voor uw werknemers. Wanneer werknemers de rekenkracht nodig hebben van hun computer op kantoor dan biedt remote desktop ook uitkomst om een connectie te leggen met die specifieke computer op kantoor. Citrix zorgt voor een optimale gebruikerservaring met Citrix Workspace waarbij gebruikers direct toegang hebben tot applicaties en bestanden ook al staan die op verschillende cloud-platformen. Met zowel NetApp als Citrix heeft BLOKES veel ervaring. We zijn zelfs Gold Partner van NetApp. Daarnaast hebben onze experts ook ervaring met andere IT infrastructuur onderdelen zodat de hele IT-omgeving bediend kan worden.

Contact opnemen met BLOKES

Wenst u ook één aanspreekpunt bij de realisatie van een digitale thuiswerkomgeving voor uw medewerkers? Onze organisatie kenmerkt door een uitgebreide technische kennis en een heldere wijze van communiceren waarbij de lijnen zo kort mogelijk worden gehouden. Door onze jarenlange partnership met verschillende leveranciers kunnen we snel schakelen om uw werkomgeving digitaal en optimaal te laten werken. Wilt u weten wat we voor uw specifieke situatie kunnen betekenen? U kunt contact met ons opnemen via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch