Digitaal Werken | BLOKES IT

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Digitaal Werken, Werken digitaal, Digitaal Thuiswerken

Werken in een digitaal tijdperk beperkt zich vaak allang niet meer enkel tot de desktop-pc op kantoor. Werknemers verwachten steeds vaker van hun werkgever dat ze op elk type device vanaf elke locatie kunnen werken. Die flexibiliteit is een belangrijke vereiste en verhoogt de productiviteit omdat het drempels om te werken wegneemt. Er zijn verschillende manieren om werken op afstand mogelijk te maken. BLOKES heeft al vele verschillende bedrijven geholpen om digitaal thuiswerken mogelijk te maken voor hun medewerkers.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

Werken in een digitaal tijdperk via cloud en remote desktop

BLOKES heeft onder andere ervaring met toonaangevende IT-oplossingen voor on-premise en hybrid cloudopslag via NetApp en met de remote desktop toepassingen van Citrix. Werken in de cloud biedt ook voordelen op het gebied van efficiƫntie zoals centraal beheer en het snel kunnen uitrollen van nieuwe applicaties bijvoorbeeld. Zijn de krachtige systemen op kantoor nodig voor werknemers die digitaal thuiswerken dan kan dat eenvoudig en snel met de remote desktop oplossingen van Citrix. Om alle systemen aan elkaar te koppelen en daarbij de veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen, kan al snel een complexe klus worden. Veel bedrijven werken met verschillende applicaties en systemen. Bij BLOKES hebben we al verschillende bedrijven geholpen om digitaal werken vanuit de cloud mogelijk te maken en hebben naast de genoemde oplossingen ook ervaring met andere infrastructuuronderdelen.

BLOKES uw lange termijn partner voor digitaal thuiswerken

Wilt u ook een aanspreekpunt voor het digitaal werken binnen uw organisatie? Schakel dan de experts in van BLOKES. De korte lijnen en heldere communicatie gecombineerd met onze uitgebreide technische kennis maakt dat we succesvol zorg kunnen dragen voor uw wensen op het gebied van digitaal thuiswerken. Wij onderhouden ook lange relaties met de leveranciers van verschillende IT-oplossingen die we inzetten, zo zijn we bijvoorbeeld Gold Partner van NetApp. Neem vandaag nog contact op om na te gaan wat we voor u kunnen betekenen. U kunt contact met ons opnemen via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch