Cloud Werkplek, Werkplek Cloud, Cloud Thuiswerkplek

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org Remote Support

Cloud Werkplek, Werkplek Cloud, Cloud Thuiswerkplek

Wanneer u wilt dat uw werknemers vanaf elk denkbare werkplek via de cloud kunnen werken, dan zijn daar vele opties voor mogelijk. NetApp heeft bijvoorbeeld al decennia lang een ijzersterke reputatie dankzij hun toonaangevende on-premise en (hybrid)cloud storage oplossingen. De NetApp experts van BLOKES kunnen u helpen met het inrichten van uw storage infrastructuur. Wij richten ons op lange termijn relaties met onze opdrachtgevers om de continuïteit van een snel, betrouwbaar en moderne ICT infrastructuur te waarborgen. Hebt u advies nodig of bent u enkel op zoek naar een reseller van NetApp in Nederland dan kunt u uiteraard ook bij BLOKES terecht.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

Cloud thuiswerkplek via BLOKES realiseren

Een werkplek in de cloud biedt niet alleen uw werknemer een grote mate van flexibiliteit maar het verhoogt ook de productiviteit. Een werknemer hoeft niet te wachten tot hij/zij terug is op kantoor om bepaalde werkzaamheden te kunnen verrichten. Ook is het uitrollen van nieuwe applicaties veel effici├źnter te realiseren vanuit de cloud. BLOKES heeft veel ervaring met de implementatie van NetApp en door ons brede pakket aan overige diensten, beperkt onze kennis zich niet tot NetApp. Wij bieden vele diensten en hebben daardoor ook veel ervaring met verschillende populaire en minder populaire IT oplossingen en weten we vaak dus snel eventuele knelpunten te herkennen en op te lossen bij de inrichting van een cloud werkplek.

Werplek via cloud-oplossing NetApp

Bent u ook op zoek naar een ervaren partner om u te helpen bij het realiseren van een cloud thuiswerkplek voor uw werknemers? BLOKES is Gold Partner van NetApp en door onze jarenlange relatie zijn wij in staat om elk bedrijf optimaal gebruik te laten maken van de flexibele tool-set die NetApp biedt om data te ontsluiten. Ook voor krachtige remote desktop toepassingen kunnen we de krachtige oplossingen van Citrix inzetten. Leg uw situatie aan ons voor en wij vertellen u wat we voor u kunnen betekenen. Neem daarvoor contact op via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

Ready to meet BLOKES?

Stuur Bericht