Cloud Werken | BLOKES IT

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Cloud Werken, Werken Cloud, Cloud Thuiswerken

Werken via de cloud heeft een vlucht genomen en is voor veel werknemers de gewoonste zaak van de wereld. Veel werknemers verwachten tegenwoordig ook dat hun werkgever het werken via de cloud mogelijk maken zodat ze overal en te allen tijde kunnen werken. Voor de werkgever is er ook veel aan gelegen om dit te faciliteren omdat het de productiviteit kan verhogen. Door de inzet van toonaangevende oplossingen als Microsoft Teams, NetApp en Citrix is het voor elk bedrijf haalbaar om cloud thuiswerken te realiseren. Wilt u een partner om cloud werken ook binnen uw organisatie te implementeren? BLOKES kan uw organisatie helpen van advies en ontwerp tot de implementatie en het beheer. Ook wanneer u enkel een reseller zoekt van cloudapplicaties kunt u bij ons terecht.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

BLOKES maakt cloud werken mogelijk

Bij het faciliteren van het werken in de cloud, komt nog heel wat kijken. Het geeft de werknemer veel flexibiliteit maar het dient natuurlijk ook veilig te gebeuren. Ook is de betrouwbaarheid van de connectie van uw werknemer belangrijk zodat een werknemer niet het risico loopt om werk kwijt te raken door een slechte verbinding. Daarnaast maakt u binnen uw organisatie waarschijnlijk gebruik van verschillende systemen en mogelijk netwerken. Om dit allemaal harmonieus met elkaar te laten samenwerken is kennis en ervaring nodig. Bij BLOKES is dit ruimschoots aanwezig en hebben we dit al voor verschillende bedrijven bewezen. Wij gaan vaak lange termijn relaties aan om de continuïteit te waarborgen en samen met de klant te werken aan een verder optimalisering van de IT-infrastructuur.

Implementatie cloud thuiswerken door BLOKES

BLOKES heeft veel ervaring met verschillende IT infrastructuren en werkt samen met vele leveranciers. Zo zijn we bijvoorbeeld Gold Partner van NetApp die toonaangevende oplossingen biedt voor on-premise en (hybrid)cloud storage systemen en Citrix voor remote desktop toepassingen. Om na te gaan wat we voor uw organisatie kunnen betekenen, kunt u altijd even vrijblijvend contact opnemen via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch