Citrix Specialist | BLOKES IT

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Citrix Specialist, Citrix Specialist Nederland

Citrix biedt een geavanceerde en schaalbare oplossing om uw werknemers de flexibiliteit te geven om te werken waar en wanneer ze willen via een virtual desktop omgeving. Zo kan de krachtige pc op kantoor ook gebruikt worden vanuit huis en kan er ook rechtstreeks in de cloud worden gewerkt met apps als bijvoorbeeld Office en Photoshop die vanaf de eigen server of clouddienst draaien. Werknemers verwachten tegenwoordig dat hen deze flexibiliteit geboden wordt. Voor u als organisatie betekent het dat uw werknemers productiever zullen zijn. Citrix werkt ook uitstekend samen met Microsoft Teams en biedt vele voordelen op vele standaard remote desktop systemen. BLOKES heeft als Citrix specialist ruime ervaring met de implementatie en het beheer van Citrix servers. Vele verschillende bedrijven maken al gebruik van onze diensten op het gebied van Citrix en andere IT-oplossingen.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

BLOKES: Citrix specialist in Nederland

Om alle systemen en netwerken via Citrix beschikaar te maken aan uw werknemers is de nodige kennis en ervaring nodig. De Citrix specialisten van BLOKES hebben naast een uitgebreide kennis van Citrix ook ruime ervaring met vele andere systemen. Hierdoor kunnen we eventuele uitdagingen die zich voordoen snel het hoofd bieden. In BLOKES hebt u één aanspreekpunt om uw vragen en wensen aan voor te leggen. Samen met u kunnen we werken aan een optimaal IT-infrastructuur waarin Citrix een prominente rol speelt. Maar ook wanneer u enkel advies en ondersteuning nodig hebt bij het ontwerp en installatie van een Citrix server (bij ons of binnen uw bedrijf) kan BLOKES uitkomst bieden.

BLOKES inschakelen als uw Citrix specialist

Op onze website leest u met welke partners we zowel samenwerken. We hebben ervaring met zowel MKB-ers als Enterprise-oplossingen in verschillende sectoren. Graag vertellen we wat we als Citrix specialist in Nederland in uw situatie kunnen betekenen. Neem daarom vandaag nog vrijblijvend contact op via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch