Citrix Remote Desktop | BLOKES IT

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Citrix Remote Desktop, Citrix Remote Desktop huren

Met Citrix remote desktop krijgen uw medewerkers een beveiligde toegang tot hun desktopomgeving op kantoor. Dit kan een Citrix server zijn waarop een virtuele desktop omgeving aanwezig is met bijvoorbeeld Citrix Workspace maar er kan ook connectie worden gemaakt met een fysieke pc op kantoor. Citrix is een van de marktleiders op het gebied van remote desktop en is ook uitstekend in staat om snel op te schalen in tegenstelling tot vele andere Remote Dekstop-alternatieven zoals die van Microsoft. Een ander voordeel is dat Citrix veel betrouwbaarder werkt wanneer er extern connectie wordt gemaakt via tragere verbindingen. Zo lopen werknemers niet snel het risico dat werk verloren gaat ten gevolge van een slechte connectie. Doordat werknemers via Citrix remote desktop altijd in staat zijn om te werken waar en wanneer zij willen, zorgt dit vaak ook voor een verhoogde productiviteit. Om Citrix ook binnen uw organisatie te integreren, kunt u gebruik maken van de expertise van BLOKES.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

Citrix remote desktop huren via BLOKES

Citrix biedt verschillende oplossingen voor virtualisatie. BLOKES kan de implementatie en ook het beheer verzorgen van uw Citrix remote desktop en andere virtuele apps. U kunt er zelf voor kiezen waar u Citrix installeert, dat kan op een eigen server maar u kunt ook een server via ons kopen of Citrix remote desktop huren door middel van een Citrix server die wij beheren. Door onze ervaring kunnen we ervoor zorgen dat de gewenste applicaties en bestanden op een veilige wijze benaderbaar zijn voor uw werknemers. Citrix werkt ook goed samen met SaaS-oplossingen en kan direct connectie maken zonder dat de werknemers eerst zelf dient in te loggen. Met 1 druk op de knop wordt bijvoorbeeld ZOOM gestart voor een videoconference.

Afspraak maken BLOKES

Of u nu enkel Citrix remote desktop wilt huren en/of ook hulp nodig hebt bij de implementatie en het onderhoud op locatie: Onze specialisten staan voor u klaar in elk denkbaar scenario. Door onze ruime ervaring met verschillende onderdelen van IT infrastructuren kunnen we altijd een passende oplossing bieden voor uw situatie. Neem gerust eens contact op via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch