Citrix Partner | BLOKES IT

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Citrix Partner, Citrix Partner Nederland

Virtualisatie biedt voordelen voor zowel werkgever als werknemer. Een werknemer is niet gebonden aan een vaste werkplek en kan overal werken wanneer ze willen en op het apparaat waarop ze dat willen of het nu een Apple of Windows computer is of zelfs een mobiel apparaat. Het is een van de belangrijke eisen die werknemers tegenwoordig hebben. Een eis die voor de werkgever als bijkomend voordeel heeft, dat de productiviteit wordt verhoogd wanneer werknemers in staat zijn overal en op elk tijdstip te kunnen werken. Een ander voordeel is dat de uitrol van een nieuwe bedrijfsapplicatie veel sneller kan plaatsvinden en direct voor iedereen beschikbaar kan worden. Citrix maakt het zelfs mogelijk om collectie apps samen te stellen zodat bijvoorbeeld nieuwe werknemers meteen over de basis apps beschikken om aan de slag te kunnen. De uitdaging ligt er in om verschillende systemen en netwerken op een veilige manier online beschikbaar te maken voor uw werknemers. Citrix geldt in dit marktsegment als een van de marktleiders en BLOKES is Citrix partner in Nederland.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

BLOKES: Citrix partner met jarenlange ervaring

BLOKES kan uw organisatie begeleiden bij een succesvolle implementatie van deze krachtige VDI. Zowel voor de implementatie als het beheer kunt u BLOKES als uw Citrix partner inzetten. Wij hebben voor verschillende bedrijven al een succesvolle implementatie van Citrix mogen uitvoeren. We gaan met veel van onze opdrachtgevers een lange termijn relatie aan waarbij wij uw aanspreekpunt blijven voor een zorgeloze werking van Citrix in combinatie met uw IT-infrastructuur.

Contact opnemen met BLOKES

U kunt altijd contact met ons opnemen om alle mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Als Citrix partner kunnen we uw vragen beantwoorden en praktijkvoorbeelden geven van de voordelen van Citrix voor uw virtuele omgeving. Door onze andere services kunnen we u ook op andere vlakken van dienst zijn. Op onze website vindt u een overzicht van al onze werkzaamheden en de overige partners waar we mee samenwerken. U kunt ons mailen via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch