Citrix Beheer Specialist Nederland

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

Citrix beheer

Voor veel bedrijven is een Virtual Desktop Infractructure (VDI) wel een overweging maar kan de angst voor tegenvallende snelheid (lage latency) en de complexiteit om verschillende systemen naadloos met elkaar te laten samenwerken, de implementatie er van in de weg zitten. Citrix is een van de marktleiders in het VDI segment en biedt ongekende mogelijkheden voor remote desktop-oplossingen die ook nog eens razendsnel werken. Of u remote desktop nu op een on-premise of cloud platform draait, voor elke toepassing en budget is een passende oplossing voorhanden. Een Citrix Workspace licentie voor een uitgebreide virtual desktop ervaring is al vanaf 25 gebruikers in te zetten. Voor een ervaren Citrix beheerder die voor een zorgeloze implementatie en beheer kan zorgen in uw bedrijfsnetwerk is BLOKES uw aangewezen partner.

1001
Mogelijkheden
25+
Specialisten
Vacatures
59
Huisnummer

Ervaren Citrix beheerder

BLOKES is actief op vele verschillende IT-segmenten en is bekend met veel hard- en software-oplossingen. Ook voor Citrix beheer kunnen we Citrix aan uw infrastructuur toevoegen zodat u uw medewerkers meer flexibiliteit biedt om overal te werken wat de productiviteit ten goede komt. Door handige opties kan de productiviteit verder verhoogd worden. Waar een systeembeheerder eerst nog lokaal software moest installeren, kan er binnen Citrix ook collecties worden aangemaakt. Wanneer een nieuwe medewerker wordt ingewerkt, kan die meteen met een collectie apps gebruiken die voorziet in de basis benodigdheden om direct aan de slag te kunnen. De specialisten van BLOKES zetten graag hun ervaring en kennis in om Citrix beheer voor u te realiseren. Uiteraard kunnen we ook als reseller optreden, adviezen geven en Citrix implementeren.

BLOKES Citrix beheer in Nederland

Wilt u weten wat BLOKES voor uw organisatie kan betekenen bij het inrichten en beheren van bijvoorbeeld een gepersonaliseerde virtuele desktop voor uw medewerkers via Citrix? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We bespreken graag alle mogelijkheden die Citrix en BLOKES voor uw organisatie kunnen realiseren. U kunt contact opnemen via info@blokes.org of bel met 088-1200 900.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch