AZURE VIRTUAL DESKTOP SUPPORT NEDERLAND

BLOKES IT is een Top ICT bedrijf en levert de beste IT oplossingen en diensten voor bedrijven en instellingen.

BLOKES, Ter Steeghe Ring 59, 3331LX Zwijndrecht
telefoon: 088-1200 900 e-mail: info@blokes.org BLOKES Remote Support

BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland MeetingRoom BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland FlexPlek BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland ServiceDesk BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland Bar BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland Rack BLOKES IT Fullservice IT Bedrijf Nederland Picture

  • BLOKES keep IT fast, simple & secure.
  • De Professionele IT Partner voor ondersteuning en advies. Wij helpen bedrijven en instellingen te transformeren met revolutionaire technologieen.
  • BLOKES IT levert network-, computing-, storage-, security- en automatiseringsoplossingen voor bedrijven en instellingen.
  • Wij werken samen met toonaangevende leveranciers aan het ontwerpen, implementeren en beheren van technologieoplossingen waarmee wij de belangrijkste uitdagingen voor bedrijven en instellingen het hoofd bieden en digitale transformatie stimuleren.

Moderne Werkplek gebaseerd op Azure Virtual Desktop

Rust uw bedrijf uit met de moderne werkplek met Azure Virtual Desktops. Maak beveiligde externe toegang tot de kerninfrastructuur van uw bedrijf mogelijk via Azure Virtual Desktop, productief werken, overal en altijd! Benieuwd hoe je stapsgewijs Azure Virtual Desktop implementeert in je organisatie?

Azure Virtual Desktop Logo Azure Virtual Desktop

Voordelen van een Azure Virtual Desktop

Krijg werk gedaan met de meest recente versies van de productiviteitsoplossingen en blijf verbonden met je werknemers en klanten, of je nu op afstand of onsite werkt. Houd onlinevergaderingen, bel, chat, deel bestanden en werk in realtime samen met behulp van Microsoft Teams. Beheer je bestanden vanaf elke locatie met 1 TB aan OneDrive-opslag. Gebruik, deel en werk samen aan Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden in Microsoft Teams. Onderhoud contacten met klanten en collega's via Outlook en Exchange en mail met je eigen domeinnaam. Installeren, onderhouden, support, migreren naar nieuwe versies. Allemaal niet nodig omdat je standaard gebruik maakt van de meest recente versie. Onderhoud, beveiliging en updates zijn standaard inbegrepen. Door werken in de cloud zijn bestanden altijd en overal en voor iedereen die toegang heeft beschikbaar. Ook op tablet, telefoon en laptop. Door applicaties als Teams heb je alles wat je nodig hebt om goed met elkaar samen te werken. Snel vergaderen, chatten, samenwerken in documenten, met Azure Virtual Desktop kan het allemaal met de professionele BLOKES ondersteuning bij migratie naar de Azure Virtual Desktop omgeving.

Azure Virtual Desktop Diagram Azure Virtual Desktop Diagram

Beveilig je bedrijf met Azure Virtual Desktop

Bescherm bedrijfsgegevens met een cloudplatform dat ingebouwde beveiligingsfuncties biedt voor werken op afstand. Bescherm tegen virussen, malware, phishing-pogingen, ransomware, spam en andere bedreigingen. Bescherm informatie tegen cybercriminelen, ongeoorloofde toegang en onbedoelde verwijdering. Help je gegevens veilig te houden, zelfs wanneer ze worden geopend op de persoonlijke apparaten van werknemers. Stel gebruikers, apparaten en gegevens eenvoudig in en beheer ze gemakkelijk, zodat je je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf. BLOKES is Microsoft Certified Partner. Deze status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken met Azure Virtual Desktop.

DON'T BE SHY, LET'S TALK.

Get In Touch